Kussens van SUEL

De eerste collectie van SUEL is uit. Deze kersverse kussens met de spirit van Afrika zijn een oppepper voor elk interieur. Temperamentvolle elegantie, onmiskenbaar chic, typisch de kussens van SUEL. Niet alleen de look, ook de feel overtreft alles. De frisse stof is stevig, van 100% katoen. De vulling van zuivere speltkaf: weldadig voor je nek, hoofd en rug. De geraffineerde afwerking: excellente kwaliteit.

 

Ieder exemplaar van SUEL is handwerk en van elke versie zijn er maar enkele. Altijd net even anders. Kies je eigen favoriet uit deze afwisselende collectie. Bestellen kan via de website.

 

SUEL is een wereldproduct uit Rotterdam. Wil je alles weten over SUEL-nieuws en activiteiten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

SUEL is opgericht door Eline Wieland en Susann Willems. Dit duo deelt een bijzondere voorliefde voor high-tech en authentiek vakmanschap. Hun engagement met ‘het uitzonderlijke’ zie je terug in de speelse kussen-couture die ze maken. Het idee achter hun opmerkelijke design en handwerk is even simpel als raak: met kussens van SUEL wordt het alledaagse leven mooier.

 

Eline Wieland studeerde Interieurarchitectuur aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Tijdens haar studie raakte ze gefascineerd door de mogelijkheden die de computer brengt om ideeën om te zetten in beeld. Sindsdien staan er bijzondere animaties en video-installaties op haar naam, uitgevoerd in opdracht van toonaangevende architectenbureaus, musea en dansgezelschappen. Als media- en motion designer maakte ze de L.E.D. installatie ‘connecting worlds, head in the clouds’ voor de Fashion Gallery op Schiphol en een driedelige-filminstallatie voor de openingsceremonie van het Centraal Station in Rotterdam. www.elinewieland.nl

 

Susann Willems vertegenwoordigt binnen ORGANISATIONSKUNST het drieluik Idee, Trend, Design en begeleidt de uitvoering van multidisciplinaire expositie- en presentatieconcepten. Op dit moment deelt zij als ‘patrones’ haar kennis voor de organisatie van het publieksparticipatie- en kunstproject 'Think About Africa. Vijftien jaar lang voerde ze als eigenaresse en hoofdontwerper het modelabel LIAISON TULA aan. Daarvoor was ze vijftien jaar werkzaam voor diverse internationale modebladen als zelfstandig fotostylist.